We support your stage!
Licht - Geluid-DJ's- Video-Artiesten-event support-Special FX -

Welkom bij 123-Drive-in show123-Drive-in show is een jong professioneel Drive-in show, productie en verhuurbedrijf, gevestigd in Dordrecht. Naast het verzorgen van gehele producties en losse verhuur voor zowel korte als langere termijn is ook dry -hire, verkoop, installatie en onderhoud mogelijk bij ons.

Het is zo eenvoudig: je geeft een feest en je wilt een DJ huren. Dat lijkt zoeken naar een speld in een hooiberg met zo’n groot aanbod. Het goede nieuws is dat je niet verder hoeft te zoeken. Want of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest of een meerdaags openbaar evenement gaat, wij maken de ambitie waar om het perfecte evenement neer te zetten. Ook voor het inhuren van een DJ voor kleinschaliger feesten kun je bij ons terecht. Wil je bijvoorbeeld je verjaardag goed vieren of ben je op zoek naar een DJ voor een jubileum, ook dan kunnen wij je helpen. Ben je er nog niet helemaal uit wat past bij jouw feest? Met onze schat aan ervaring geven wij je graag advies op maat.  ook voor het huren van materiaal bent uw bij ons aan het juiste adres.


wat kunnen wij leveren?

 • Drive-in shows
 • DJ's
 • Karaoke shows
 • Licht en Geluid
 • Special FX
 • Presentatoren
 • Video
 • Event support
 • Artiesten
 • Licht / Geluid Technici
 • Brandblussers
 • statafels
 • Karaoke systems 


Waarom 123-Drive-in show?

 • Wij vinden een goede service erg belangrijk en denken graag met uw mee.
 • Een locatie bezoek om het feest te bespreken in bij ons altijd helemaal gratis.
 • Altijd een vast contact persoon. 
 • Wij hebben ervaren allround DJ's.
 • Wij gebruiken Professioneel materiaal.
 • Wij maken een vaste prijs zo komt uw niet voor verassingen te staan.
 • Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.
 • Wij beschikken over de nieuwste muziek.
 • Ook kunnen wij voor op uw feest/event professionele fotografen regelen voor de beste foto's.
 • Opzoek naar artiesten? ook daar helpen wij uw graag mee!
 • Altijd ervaren Back-up DJ's mocht de DJ onverwachts ziek zijn.
 • Onze DJ's draaien non-stop door zonder pauze.
 • Ook bij ons ben je goed verzekerd Mocht er onverwachts iets gebeuren!

Gastenboek

Sander steek
27-10-19 00:18:52
Afgelopen weekend vierde ik mijn 50ste verjaardag in Dordrecht,
En wat een succes was dit!! Toen ik 123-Drive-in show op belde wist ik eigenlijk niet hoe alles in zijn werk ging. 123-drive-in show plande een afspraak met mij in om alles te bespreken. Na het fijne gesprek kreeg ik alles op papier opgestuurd wat we besproken hadden. onze dj dacht erg met ons mee, zo ook aan sommige dingen waar wij nog niet aan hadden gedacht kwamen hun met een goede oplossing. 1 dag voor het feest schoot ik in de stress aangezien ik vergeten was om sta tafels te huren ik belde de jongens op en ook dit was geen enkel probleem om mee te nemen.
Op de dag zelf was de DJ netjes op tijd en bouwde keurig zonder problemen de apparatuur op. Tijden het feest kwam de dj vragen of alles naar wens was. eigenlijk aan het begin van het feest stond de dansvloer al helemaal vol wat ik nooit verwacht had van onze familie. ook verzoek nummers waren geen probleem bij de dj.

Nogmaals hartelijk dan voor jullie fijne inzet en het verzorgen van ons geweldig feest!!
En tot op het volgende feest.
Sander steek
Con Den Boer
16-08-19 09:03:35
Ik kom je in je gastenboek even vertellen dat ik heel blij ben dat ik opnieuw gekozen heb voor 123-drive-in-show voor mijn Sarah feest afgelopen zaterdag. Ik vroeg je voor de tweede keer om de muziek en het licht te verzorgen op een speciaal feest,dat zegt al iets geloof me.
Vanaf het moment van opdracht verliep de communicatie erg goed, dacht je mee in mogelijkheden en overlegde je regelmatig. Dat voelde goed zeker omdat mijn eisen aan de avond (muziek) heel hoog waren, dat wist je. Het moest tenslotte een topfeest worden,want 50 worden doet een mens maar 1 keer.
Bedankt voor je geduldige reacties op mijn berichten en het meedenken....wat was ik zenuwachtig en stelde je me keer op keer gerust hahaha Ja Con ik heb t geregeld nee Con vergeet t echt niet hahaha...komt allemaal goed en dat kwam het zeker !!!!!!!
Op de avond zelf voelde je het publiek goed aan en kreeg je heel snel voor elkaar dat er gedanst werd, en speelde je erg goed in toen Ferry de Lits als verrassing verscheen.
Je hebt het echt weer fantastisch gedaan, Menno. Het werd voor mij en mijn gasten een avond om nooit te vergeten....

Ik zal 123-drive-in show zeer zeker aanbevelen bij iedereen die GEEN genoegen neemt met zomaar een drive-in-show op een feestavond!!!!!!
Nogmaals dank je wel, je bent voor mij een topper.
Liefs Con den Boer
Stefano en Marieke Holstee
06-05-19 17:26:46
Onze trouwerij was zeker een Groot succes! Een aantal weken voor het feest word er een locatie bezoek gepland. Dit is erg fijn want hier word alles besproken tot in de puntjes toe. Ook onze openingsdans werd precies mooi getimed door de DJ. De DJ wist ook op het publiek in te spelen waardoor het heel de avond een groot feest was op de dansvloer!

Nogmaals wil ik jullie heel graag bedanken voor het geweldige feest!
wij zullen jullie ook aan iedereen aanraden.

Groetjes Stefano en Marieke
Pieter Van veen
29-11-18 23:07:35
prima bedrijf met een goede service. en denken graag met je mee! zeker een aanrader!!!


met vriendelijke groet,
Pieter Van Veen
Richard Punt
28-07-18 10:09:30
Ons trouwfeest was geweldig dankzij ook jouw dat jij bij ons de dj was waar wij ook weer van genoten
Heel erg bedankt dat jij onze mooie dag heeft verzorgt met het draaien top menno en thanks namens ons allemaal
Tonen: 5  10

Veel Gestelde Vragen


1.Welke muziek draait jullie DJ?

De muziekkeuze wordt bepaald door meerdere factoren. Naast de wensen van de opdrachtgever spelen onze DJ's in op de muzikale behoefte op de dansvloer.


​​2.Zijn er verschillende opstellingen of shows waar wij uit kunnen kiezen?

123-Drive-in show beschikt over meerdere DJ shows.Voor elk soort feest hebben wij de juiste match. Op iedere locatie. Voor ieder budget.


 3.Mag ik een playlist aanleveren?

Dat kan zeker! Je eigen muziekvoorkeur en die van je gasten zijn bepalend voor de muziekkeuze van de DJ. Daarnaast gebruikt hij ook zijn eigen kennis om er een onvergetelijk feest van te maken


 4.Hebben jullie een back-up DJ?

Wanneer je een drive-in show bij ons boekt dan is er altijd een reserve DJ beschikbaar. Wel een geruststellend idee mocht de geboekte DJ door omstandigheden uitvallen 

Nieuws


Terug naar overzicht

19-03-2020

Gewijzigde annuleringsvoorwaarden in verband met het coronavirus!

Gewijzigde annuleringsvoorwaarden in verband met het coronavirus!

Het zal u niet zijn ontgaan: Er worden steeds meer evenementen, Feesten, Bruiloften etc. geannuleerd vanwege het coronavirus. Dit heeft helaas ook veel onaangename financiële gevolgen. Om onze klanten in deze onzekere periode tegemoet te komen, hebben we besloten de annuleringsvoorwaarden te versoepelen.
Tot 24 uur voor de dag van levering kunt u uw bestelling kosteloos annuleren. Plaats dus gerust uw bestelling.
In deze periode is het belangrijk om elkaar te helpen, en om op elkaar te letten, en vooral op die mensen die het extra nodig hebben.❤️

#staysave #Licht #geluid #DJs #events #Helpelkaar

 corona.png


Terug naar overzicht