We support your stage!
Licht - Geluid-DJ's- Video-Artiesten-event support-Special FX -


Verhuur.

123-Drive-in show verhuurt verschillende materialen; van geluid tot lichtinstallaties. 

Full service.
123-Drive-in show is gespecialiseerd in full service. Dit houdt alles in van kleine drive in show's tot compleet verzorgen van alle technieken die bij podiumevenementen komen kijken. Denk daarbij zowel aan licht, geluid en Special FX
Event Support.
123-Drive-in show ondersteunt collegabedrijven bij diverse evenementen. Hierbij verrichten wij freelance werk in de vorm van op- en afbouw.
Verkoop.

Ook voor het kopen van licht of geluids apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres!  


De grote karaoke show!

 Op ons grote scherm kunt u de tekst mee lezen. Mensen in de zaal kunnen onze QR code scannen en kunnen dan in de app een nummer uit zoeken die ze willen zingen, Deze kunnen ze toevoegen aan de wachtrij. Onze DJ roept de personen op en de karaoke show start! Ook kunnen mensen in de zaal die de app gebruiken een selfie maken deze komt automatisch op het grote scherm. Tussen de karaoke shows door vallen er zeker geen stiltes maar draait er een DJ. Voor de mensen die niet in het bezit zijn van een telefoon hebben we losse briefjes waar de mensen zich kunnen opgeven! 

*Prijs vanaf €300,00 euro.

*4 uur lang Karaoke incl DJ/presentator.

*Incl licht, geluid, video en materiaal.Crazy Bingo show!

Wil je serieus spelen, dan is de crazy bingo show niks voor jou. Maar wil je bingo spelen, lekker lachen, dansen, zingen en feesten? Dan zit je met deze show helemaal goed! De show wordt gepresenteerd door een Professionele zanger/entertainer. 

Deze show komt met professioneel licht/geluid, materiaal en fantastische Tafel prijzen.

Wij verzorgen 3 blokken in een tijdsbestek van 3 uur.

 *Prijs Vanaf 550,00 euro.

*3 uur lang feest en gezelligheid.

* inclusief Tafel prijzen, zanger/entertainer, techniek.